Nieuwjaarstocht vervangen door Coronawandeling Roosdaal jan. 2021

Beste wandelaar,

Het zijn hele andere feestdagen dan dat we allemaal hadden gedacht. Toch hopen we er mooie dagen van te maken met elkaar; niet fysiek samen,  maar wel in elkaars hart.

Langs deze weg willen we graag ook alle mensen bedanken die iets voor een ander betekend hebben in 2020. Hopelijk mogen we elkaar snel terugzien in 2021. Om het jaar goed te beginnen hebben we alvast een coronavrije wandeling uitgestippeld. Meer info hieronder.

Aan allen een gezond 2021 gewenst.

 

Coronawandeling in Roosdaal van 8 tot en met 17 januari 2021.

Wegens Corona kan onze geplande Nieuwjaarstocht op zondag 10 januari 2021 niet doorgaan. Als alternatief zorgen wij voor een uitgestippelde wandeling die voor iedereen ter beschikking zal staan van vrijdag 8 januari t.e.m. 17 januari 2021. Dit is een vrije wandeling zonder inschrijving.

Afstanden: 8 – 14 – 22km.

Start: Parking achteraan het Provinciaal Proefcentrum Pamel (PPK Pamel, Molenstraat 26 te 1760 Roosdaal). De inrit van de parking ligt circa 50m voor het Proefcentrum als men komt uit richting Brussel, en zal aangeduid staan.

Aandachtspunten:

  • Geen startzaal, geen inschrijving, geen catering.
  • Hou het veilig en draag goed zichtbare kledij of een hesje.
  • Deze wandeling is niet geschikt voor buggy’s of rolstoelen.
  • Gelieve de geldende coronamaatregelen te respecteren.

Parkoersen kunt u hieronder downloaden:

Indien de situatie niet verandert, plannen we om maandelijks een andere coronawandeling uit te stippelen die we tijdig zullen publiceren op onze website.

Geniet van deze tocht en hou het gezond.

 

Wandelclub De Heidetochten Kester-Gooik vzw.